Hoş geldiniz Tri-circle.com.tr Mağaza!

Ins Büyük kapasiteli Taşınabilir Kız Makyaj Çantası Seyahat Kozmetik Tuvalet Organizatör Çantası PU Deri Fermuar Makyaj Çantası makyaj Çantaları

0
( 0 Müşteri yorumları )
₺170.62 ₺85.40

Mevcut Seçenekler
Miktar

Makyaj Çantaları - PU Deri El Taşınabilir Çok Yönlü Fermuar Makyaj Aksesuarları Organizatör Kılıfı Kadınlar ve Kızlar için, Suya dayanıklı Seyahat Kozmetik Tuvalet Saklama Çantası (Düz Renk)

Özellik:

1. Hassas doku, yumuşak ve rahat dokunuş, yumuşak parlaklık.Krom kaplı fermuar kafası PVC çekme dişleriyle donatılmıştır ve çekme ve kapama pürüzsüz ve engelsizdir.

2. Bu makyaj çantası 4 bölmeye ve 1 makyaj fırçası yuvasına sahiptir, makyaj aletlerinizi temiz ve düzenli tutabilirsiniz.

3. Büyük kapasiteli boyut, makyaj fırçaları, dudak parlatıcısı, ruj, göz farı, makyaj paleti, parfüm, krem, rimel, oje, tırnak aletleri, şampuan, diş macunu, diş fırçası gibi makyaj aksesuarlarınızı saklamak için yeterli alana sahiptir.

4. Taşıması kolay: Kozmetik kutusu uygun boyuttadır ve taşıması kolaydır.Bagajınıza koyabilirsiniz, seyahat ve iş için mükemmeldir.

5. Çok amaçlı: Bu kozmetik çantası sadece kozmetiklerinizi değil, aynı zamanda mücevherlerinizi, elektronik aksesuarlarınızı, kameralarınızı, uçucu yağlarınızı, tuvalet malzemelerinizi, tıraş malzemelerinizi, değerli eşyalarınızı vb.Saklayabilir.

Belirleme:

Adı: Yüksek kaliteli su geçirmez kozmetik çantası

Stil: taşınabilir

Malzeme: Kremsi deri, PU

Ağırlık: yaklaşık 190g

Boyut: 23. 5X10. 5X11cm

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1x kozmetik çantası

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Teslim Süresi:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!

Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Tri-circle.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Arızalı ürünler garanti süresi içinde (ve mümkünse orijinal ambalajında) bildirilmeli ve iade edilmelidir.Kusurun ne olduğunu bize bildirmeli ve sipariş numaranızı vermelisiniz.ÖĞELERİ TAMİR ETMİYORUZ VEYA DEĞİŞTİRMİYORUZ

SÜRESİ DOLMUŞ GARANTİ.

Tri-circle.com.tr sipariş üzerine yukarıda listelenen politikaların tümünü kabul ediyorsunuz!

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

Etiketler: makyaj için organizatör, makyaj depolama organizatörü, Makyaj Durumda, makyaj asılı

Ürün Uzunluğu 23.5 cm
Öğe Türü Kozmetik durumlarda
Model Numarası Kozmetik çantaları
Desen Türü Katı
Kaynak Anakara Çin
Kapatma Tipi fermuarlı
Ürün Genişliği 11cm
Ana Malzeme PU
Şekil KUTUCUK
Boyut 23.5X10.5X11cm
CN Guangdong
Menşe yeri Çin (Anakara)
Malzeme Kremalı deri, PU
Malzeme Bileşimi PU
Marka Adı MOJOYCE
Tarz Moda, Taşınabilir
Ağırlık about 190g
Ürün Yüksekliği 10.5cm
isim Yüksek kaliteli su geçirmez kozmetik çantası
Ürün Ağırlığı 190g

SKU: t9020

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

İlgili ürünler

Pu deri tuvalet çanta büyük kapasiteli organize çok fonksiyonlu fermuar taşınabilir moda yumuşak yüzme fitness için özellik: 1. moda versiyonu: krem rengi, alacalı süsleme, doku nakışı, yumuşak ve rahat dokunuş.düzgün kapanmayı sağlamak için yüksek kaliteli donanım fermuar kafası kullanılır. 2.

₺127.34 ₺89.22

【 malzeme açıklaması 】 600d polyester 【 ürün performansı 】 malzeme: bu sırt çantası 600d polyesterden yapılmıştır.ekstra ağır ve ağır hizmet tipi sırt çantaları için uygundur. i̇yi esneklik: okul ve açık hava etkinlikleri için uygundur use.in dayanıklılık açısından, büzülme

₺691.80 ₺338.94

Yeni moda sırt çantası kadın sırt çantası anti-hırsızlık omuzdan askili çanta yeni okul çantası genç kızlar i̇çin okul yüksek kaliteli sırt çantası kadın özellik: malzeme: naylon tipi: sırt çantası / schoolbag boyut: 45x32x14cm ağırlık: 0.43 kg farkına varmak: boyut manuel

₺230.28 ₺191.20

Qjs1772'nın sohbeti bir boyut:43 cm(l)×26 cm (h) not:1 cm=0.3937 inç, boyut kendimiz tarafından ölçülür, bazen bazı hatalar vardır, ancak her zaman 3 cm içinde. примечание: 1 см = 0,3937 дюйма, «размер измеряется нами, иногда есть ошибки, но всегда

₺268.98 ₺255.45

Ürün özellikleri: ürün no. 2191 malzeme i̇thal bitkisel tabaklama sığır derisi boyut uzunluk 28 genişlik 9 yükseklik 13 cm ipuçları: manuel ölçüm normal olan 1-3 cm'lik bir hataya sahiptir.lütfen gerçek ürüne bakın. dokular hakkında: sığırların farklı vücut kısımlarının ürettiği doku

₺1 748.47

Kapatma türü: açık stil: moda öğe türü: kozmetik durumlarda moda stil şekil: kutu desen türü: katı toka tipi: mandalı kozmetik,cep telefonu,kart,dizüstü bilgisayar vb. depolamak için mükemmeldir büyük kapasite: kişisel hayvanlarınızı sipariş etmek için birkaç cep, 1 büyük

₺361.63 ₺289.38

Tanım ana malzeme: hakiki deri cüzdanlar: standart cüzdanlar i̇ç:kart tutucu, astar malzemesi: polyester kapasite: 8 adet kredi kartı, 2 fotoğraf, 50 yaprak kağıt para, 1 telefon kartı ,1coin cinsiyet: unisex stil: bağbozumu, klasik boyut: ağırlık: 80g uzunluk: 12 cm yükseklik:

₺515.47 ₺412.34

Belirleme : adı: çanta kapatma için 10 adet 30x22mm oval metal büküm kilitleri malzeme: metal renk: açık altın, tunç, gümüş, pirinç boyutu: 30mm genişlik, 22mm yükseklik (1 inç = 25.4 mm veya 1mm = 0.0393 inç) için kullanın: diy çanta / çanta paket: 10 adet / grup farkına varmak: 1.işık

₺387.55

Özellik: 1.dahili alüminyum folyo izolasyonlu katyonik kumaş 2.basit tarzı, yalıtım soğutma tutmak ve gıda lezzetli tutmak (sattığımız her şey gerçek anlamda filme alınır ) boyut:23*14*19.5 cm malzeme: tuval, kalay folyo, fermuar uygulanabilir sahne: piknik, yürüyüş, ofis, okul, açık,

₺149.65 ₺89.79