Hoş geldiniz Tri-circle.com.tr Mağaza!

Erkekler Açık Spor Uzun Pantolon Sweatpants Rahat Gevşek Hızlı Kuru Nefes Pantolon

0
( 0 Müşteri yorumları )
₺276.61

Mevcut Seçenekler
Miktar

Tanım:

1. Boyut Asya Boyutu, satın almadan önce sizinki ile detay boyutları karşılaştırın lütfen!!!

2. Bilgisayar ve monitör ayarlarına bağlı olarak renkler biraz farklı olabilir.

3. Izin lütfen 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık, teşekkürler. (Cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç, 1 inç = 2.54 cm)

Nakliye

1. Tüm öğeler alıcının ebay adresine sevk edilecektir.Ödeme yapmadan önce, lütfen ebay'deki adresinizin göndermemizi istediğiniz adresle eşleştiğinden emin olun.

2. Tam ödemenizi onayladıktan sonra öğeyi 5 iş günü içinde göndeririz (hafta sonları ve resmi tatiller iş günü olarak kabul edilmez).

Geri bildirim ve iletişim

1. Değerli alıcılarımızı önemsiyoruz.Herhangi bir sorunuz veya endişeniz için lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.Biz 2 iş günü içinde mesajlarınıza cevap verecektir.Hafta sonu alınan e-postalar Pazartesi günü cevaplandırılacaktır.Bizden beklenen süre içinde yanıt almazsanız, lütfen önemsiz veya spam posta kutunuzu kontrol edin.

Cinsiyet ADAMLAR
Fit Tipi Düzenli
Tarz Zindelik
Uygulanabilir Sezon Dört Mevsim
Kalınlık Orta ağırlık
Dekorasyon Yan Şerit
Malzeme Polyester, Tayt
Kapatma Tipi Elastik Bel
Öğe Türü Tam Boy
Ön Stil Düz
Kaynak Çin
uzunluk Full Length
Uygulanabilir Sahne Ev
Pantolon Tarzı Eşofman altı
Bel Tipi ORTA
Kumaş Türü JERSEY

SKU: t342326

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

İlgili ürünler

Streetwear erkekler arthur ortaçağ i̇çi boş şövalye hoodie zırh kazak kazak kapüşonlu ceket ceket w104

₺631.18

* önemli not * 1. nedeniyle farklı monitörlerde farkı, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz,ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.teşekkürler! 2. izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle

₺1 075.16 ₺537.58

Erkek ceket zarif mektup baskı uzun kollu standı yaka düz renk cepler fermuar bahar sonbahar ceket streetwear tanım: zarif mektup baskı tasarımı, ceketin şık ve modaya uygun olmasını tamamlar look.by bu paltoyu giyerek daha da yakışıklı ve çekici görüneceksiniz. fermuar kapatma, takmayı ve çıkarmayı

₺260.40 ₺150.98

İpuçları; 1, bizim boyut asya boyutu, değil abd / avrupa boyutu, bizim boyut m = abd 30, boyut l = abd 31, boyut xl = abd 32, boyut 2xl = abd 34. 2, uygun değilse veya başka sorunlar varsa anlaşmazlık yapmayın ve öncelikle bizimle ücretsiz iletişime geçebilirsiniz, uygun değilse alıcıya ücretsiz değişim

₺574.18 ₺390.41

Dikkat!!! 1. lütfen satın almadan önce bizimle boyutunu danışmalısınız!!! 2. eğer sipariş yaptığınızda, boy ve kilo işaretlemeniz gerekir, göğüs boyutu !!!bedeninizi kontrol edeceğiz ve yakında size cevap vereceğiz.mesajı 12 saat sonra kontrol etmelisiniz !!!

₺12 654.88 ₺1 012.44