Hoş geldiniz Tri-circle.com.tr Mağaza!

FS Kış Sonbahar Taklit Yün Kadın Erkek Fedoras Üst Caz Şapka Avrupa Amerikan Geniş Ağız Keçe Panama Fötr Kap Melon Şapka

0
( 0 Müşteri yorumları )
₺599.54 ₺251.82

Mevcut Seçenekler
Miktar

FS Kış Sonbahar Taklit Yün Kadın Erkek Fedoras Üst Caz Şapka Avrupa Amerikan Geniş Ağzına Hissettim Panama Trilby Kap Melon Şapka 100% yepyeni Ve Kaliteli Ana Malzeme:Pamuk,Polyester, Dışında Aksesuarları Renk:Kırmızı,Sarı,Mor,Haki,Pembe,Siyah,Şarap Kırmızı,Deve,Kahve,Ordu Yeşil,Royal Mavi,Koyu Gri,açık Gri,Donanma,Turuncu,Gül Kırmızı,Kireç Yeşil Şapka Ağzına:7cm Şapka Derinlik:12cm Uygun İçin Baş Çevresi:56-58cm Uygun İçin Sezon: Bahar,Yaz,Sonbahar,Kış Paket Şunlardır: 1* şapka Not: 1.Lütfen 0/0cm 1,5 cm izin" 0.59 için" hata manuel ölçüm nedeniyle.Lütfen kusura yapmak emin olun satın almadan önce. 2.Farklı izler arasındaki fark nedeniyle, resmi maddenin gerçek renk yansıtmak olabilir.Teşekkür ederim!

Q1.Ne kadar paketi alacak?

Bir:

1. Alma zaman = zaman İşleme + Nakliye zaman

2. İşlem Süresi: Etrafında 3-7 Gün

3. Nakliye Saat:25-41 Tri-circle.com.tr Standart Tarafından Nakliye Gün .

Kontrol nakliye adresi doğru 1-2 gün içinde ödemeniz sonra lütfen!

Tüm uluslararası gönderiler bireysel ülkelerde gümrük takas zamanlarda farklılıklar nedeniyle hakkında teslim süresi garanti etmeyiz.

S2:Nasıl ürünlerinizi paketi?

Bir:

Yenilenen paketi Hava Dunnage Çanta.Kaliteli çanta,çok zor ve basınç gücü yüksek kullanıyoruz.Çok endişelenmeyin.

Ve fedoras için olamaz veya çok büyük katlanabilir boyutu şapka.Paketi kutusu şekli mükemmel olduğundan emin olmak için kullanacağız.

S3.Kullanabilirim ödeme yöntemi nedir?

Bir:

Tri-circle.com.tr Destek Vize kartı, MasterCard, PayPal, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto ve banka havalesi.

S4.Nasıl ürün memnun ben değilse paketi dönmek?

Bir:

Eğer ürün mağazadan satın memnun değilseniz, lütfen exchange veya iade isteği için hizmet halkımız ilk e-posta.Paketi alırsınız ve dönen ücreti kapak gerekir sonra 7 gün içinde kullanılabilir.Emin orijinal ve ikincil bizim satılık etkilemez sen dönüş ürün yapmak lütfen.Bizim Depo Dönüş Geldiğinde Paketleri Parayı İade İçin Düzenlemek.

Eğer bir reship istenen, reshipping ücreti kabul ederiz.

S5.Eğer bozuk öğeleri alırsam ne yapmalıyım?

Bir:

Eğer şapka bizim mağaza varış (fiziksel zarar ve zarar yanlış kullanımı nedeniyle hariç) bozuk gelen satın varsa,lütfen hizmet ekibimiz iletişim paketi aldıktan sonra 7 gün içinde .En iyi çözüm teklif ederiz.

S6:Nasıl alınan ben değilse yapabilirim herhangi bir paketleri?

Bir:

Lütfen bizimle temas kurmaktan çekinmeyin,herhangi bir sorun çözüldü ederiz.

Lütfen herhangi bir sohbet olmadan anlaşmazlık açmayın,herhangi bir soru ile anlaşma ve hem kalp zarar.

Q7.Neden gerçek renk gösterir resimleri farklı?

Bir:

Ürünlerimiz tüm gerçek çekim, farklı izler arasındaki fark kaynaklanmaktadır, resmi maddenin gerçek renk yansıtmak olabilir.Türlü nesne bakın.

Etiketler: kadın şapkaları hissettim, boba cap hissettim, erkek şapkası hissettim, bebek şapkası hissettim, erkek şapka melon, melon şapka moda erkek, şapka melon şapka beyaz, melon şapka türleri, keçe kap marka, melon şapkalı kadın

Öğe Türü Fötr şapka
Malzeme Pamuk, Polyester
Marka Adı FS
Desen Türü Katı
sarı fötr şapka erkekler için panama fötr şapka
Şapka ağzına kadar 7cm
şapka derinliği 12cm
Sezon İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış
Bölüm Adı Yetişkin
Şapka tipi Caz Şapka
siyah şapkalı kadın kadınlar için kışlık şapkalar
fedora şapka kadın geniş ağzına şapka kadın
Baş Çevresi 56-58 cm, düzeltilmiş boyut
Model Numarası kadınlar için şapkalar
fedora şapka erkek Geniş Kenarlı şapka
Cinsiyet Üniseks
Tarz Gündelik

SKU: t336840

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

İlgili ürünler

Kış termal polar balaclava tam yüz maskesi kayak şapka bandana şapka rüzgar geçirmez snowboard eşarp kadın erkek kask kapağı yeni marka ve yüksek kalite malzeme: polar polar + rüzgar geçirmez kumaş renk: resim olarak paket: 1 adet boyutu: genişlik*yükseklik 49 * 15.5 cm, hata yaklaşık 3

₺158.03 ₺67.86

Benim dükkana hoşgeldiniz hem toptan ve dropshipping bekliyoruz ! beyzbol şapkası kadın katı snapback streetwear hiphop spor kapaklar pamuk rahat güneşlik şoför şapkası retro kemik dropshipping ücretsiz boyut: 56-60cm,ayarlanabilir,boyutlar manuel olarak ölçülür,lütfen 1-3cm hata aralığını kabul

₺191.39 ₺124.48

Trump 2024 beyzbol şapkası abd başkanlık seçim şapkası cinsiyet: erkekler ve kadınlar yaş: yetişkin ve gençlik malzeme: pamuk sezon için uygun: bahar, yaz, sonbahar renk: siyah, lacivert, şarap kırmızı, turuncu, gül kırmızı boyutu: kap çevresi ayarlanabilir için 56-60 cm / 22-23.

₺276.80

Pamuk yapılmış. el yapımı. en iyi kesim.orijinal kapaklarla aynı. s = 56 cm-57 cm m = 58 cm-59 cm l = 60 cm-61 cm

₺997.38

Mağazamıza hoşgeldiniz, en sevdiğiniz olmalı, lütfen sabırlı olun şapka çevresi: 54-60 cm (ayarlanabilir) şapka yüksekliği: 12 cm malzeme: pamuk renk: seçtiğiniz gibi dizin ürünleri: kalınlık endeksi: orta yumuşak endeksi: orta nefes endeksi: orta rahat açık spor snapback

₺301.77 ₺181.10

Örgü bere ● %100 yün ● çoğu genç erkek için bir boyut ( 55-57 cm baş çevresi) ● sıcak ● sonbahar ve kış için harika not: damla nakliye ve toptan satışı da destekliyoruz !

₺401.09 ₺389.08