Hoş geldiniz Tri-circle.com.tr Mağaza!

1 ADET Cadılar Bayramı süslemeleri Meçhul Gnome bebek parlayan parti dekor ev masaüstü dekor İçin Kırmızı

0
( 0 Müşteri yorumları )
₺610.59 ₺335.89

Mevcut Seçenekler
Miktar

Dropshipping ve toptan satış desteği.

100 % Orijinal ve ücretsiz satış sonrası garanti ile.

Yüksek kaliteli kumaşların kullanımı, üç boyutlu kesme işlemi, çizgi film görüntüsü çok sevimli ve canlıdır.

Sevimli cüce gelenekçidir ve şenlikli bir atmosfer için mükemmel bir seçimdir.

Cadılar Bayramı süslemeleri için mükemmel bir seçimdir.

Cadılar Bayramı'nda evi dekore etmek için uygundur, canlı ve ilginç renkler ekleyebilir ve festival atmosferini artırabilir.

En iyi dekorasyon ve hediye.

Renk: kırmızı / siyah

Malzeme: kumaş

Paket içeriği:

1 x kolye

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

hakkımızda

Biz en iyi fiyat ile iyi ürün sağlamak, biz destek Toptan / Damla Nakliye Sipariş

1. Damla Nakliye siparişi için lütfen"dropshipping siparişi" ne dikkat edin, öncelik vereceğiz.

2. Toptan / Damla Nakliye siparişleri için,fiyat veya paket hakkında herhangi bir fikriniz varsa,lütfen önceden bizimle iletişime geçin, taleplerinizi karşılamak için size en iyi hizmeti vereceğiz.

Ödeme hakkında

Ödeme yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, yardım istemek için lütfen Tri-circle.com.tr Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçin:

Gönderiler Hakkında

1.Ödemeniz normal olarak tamamlandıktan sonra siparişleri 2-5 gün içinde(hafta sonları ve ulusal tatiller hariç) en kısa sürede göndereceğiz.

2.Doğru telefon numarası ve posta kodu ile tam teslimat adresi yazınız, özellikle Rusya ve Belarus alıcılar, tam adınızı teyit edin.

3.Lütfen gümrük vergilerinden sorumlu olmayacağımızı unutmayın.Lütfen gümrük işlemlerini kendiniz yapın.

4.Hem posta gönderimi hem de ekspres gönderimler sağlıyoruz.Çoğu ülke için, post nakliye yaklaşık 25-35 iş günü sürer ve Brezilya, Peru gibi bazı ülkeler için daha uzun sürer.

Ekspres kargo inlcude DHL, EMS, Tri-circle.com.tr Prim Nakliye ve Özel Hatları gibi Aramex.It yaklaşık 7 gün sürer.(Ülkeniz bir sorunla karşılaşırsa,işçi grevi,hava durumu sorunu vb. Gecikecektir.)

Satış Sonrası Servis Hakkında

Biz güvenilir bir satıcıyız ve tüm gümrüklerimiz için profesyonel satış sonrası hizmetimiz var.Sipariş hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen önceden bizimle iletişime geçin, mutlu bir cevap alana kadar her zaman burada olacağız.

Geri Bildirim Hakkında

1. Hiçbir sorun olmadığından emin olmak için lütfen dikkatlice aldığınızda paketi ve öğeyi kontrol edin.

2. Herhangi bir sorunuz varsa veya paketinizden tamamen memnun değilseniz,lütfen olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sizi tatmin etmek için sorunu çözeceğiz.

3. Herhangi bir sorun yoksa, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Onayınız bizim en büyük motivasyonumuzdur ! ! !

Malzeme Giysi
Kaynak Anakara Çin

SKU: t277119

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

İlgili ürünler

Özellikler: 3'ü 1 arada yıldız projektör gece lambası: dinozor yumurtası yıldız projektörü, olağanüstü bir görsel ve işitsel deneyim yaratmak için bir projektör, gece lambası ve müzik çaları birleştirir.bu yıldız ışığı projektörü 4 parlak renge sahiptir ve parlayan yıldızları ve hafıza bulutsularını

₺586.19 ₺381.07

- renk: şeffaf - malzeme:. - boyutu: yaklaşık 5. 00* 2. 20* 2. 20 cm / 1. 97* 0. 86* 0. 86 inç. - onlar malzemelerden yapılmış ve pratik ve.şişeler borosilikattan yapılmıştır ve yüksek ve düşük sıcaklık dayanımı ile karakterize edilir. - tasarım, kullanımı ve taşınması kolaydır.cep

₺240.77 ₺127.53

Özelliği:tam kare / yuvarlak diy elmas boyama uygulama: ev / otel / ofis dekorasyon ve hediye renk miktarı:10-50 renk matkap hakkında: bu bağlantıda 100 % tam kare / yuvarlak matkap malzeme: kare / yuvarlak reçine elmas elmas boyutu: kare matkap 2. 5x2. 5mm, yuvarlak matkap 2. 8x2. 8mm resim boyutu:

₺82.73 ₺57.95

Not: bu öğe ingiltere fişi ile birlikte gelir, lütfen satın almadan önce bölgenizin voltajını onaylayın. tanım isıtma battaniyemiz hızlı ve istikrarlı ısıtma sağlar.üç zamanlama (45 dakikalık zamanlama, 90 dakikalık zamanlama ve 120 dakikalık zamanlama) ve 10 vites sıcaklık kontrolü (30 ℃ -70℃)

₺775.49 ₺403.19

2023 yeni̇ metal kesme ölür diy scrapbooking fotoğraf albümü dekoratif kabartma kağıt kartı el sanatları kalıp durum: %100 % yepyeni kesme kalıp boyutu: resim gösterildiği gibi y8906-ölür: 13di̇es.maksimum boyut: 4,25 x 5,5 minimum boyut: 3 x 1¾ farkına varmak: 1. işık ve ekran farkı

₺138.21 ₺99.51

Malzeme: yüksek kaliteli zelkova yuvarlak tabak: 12 cm * 12 cm kare plaka: 12.8 cm * 12.8 cm ağırlık: yaklaşık 70g

₺208.93

Tanım: marka yeni ve yüksek kaliteli.özellikler: yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış,güçlü ve dayanıklı. kullanımı kolay fermuar köşe kurulumu, kullanımı kolay. fermuar kafasını takmak için bu aleti kullanmak, üretim sürecindeki kurulum i̇şini hızlı bir şekilde tamamlayabilir.özellikler: malzeme:

₺848.88 ₺679.03

Malzeme: kompozit elyaf boyutu: 8 cm * 12 cm arayüz: usb giriş gerilimi: 5 v 2a ayarlanabilir sıcaklık: 45-65 derece santigrat bir arayüz, sırtınız, beliniz ve karnınız için sıcaklık hizmeti sağlarken pratik ve kullanışlı olan beş ısıtma yeleği pedine bağlanır. üç sıcaklık seviyesi farklı

₺142.59 ₺114.00

Özellikler: sap kalınlaştırılmış ve haşlanma önleyicidir ve sevimli üç boyutlu ayakta duran tasarım, pirinç kaşığına herhangi bir yer olmadan mükemmel bir köşe sağlar. malzeme: buğday samanı + gıda sınıfı pp boyutu: 19 cm*7 cm/7.48 * 2.76 in not: 100 ° c'ye kadar ısıya dayanıklı,

₺26.31 ₺14.30

Tanım doğum günü, narin yapay elmaslarla süslenmiş altın görünüm olarak tasarlanmıştır, sevimli görünür ve doğal malzemeden yapılmıştır ve rahattır, düşmesi veya düşmesi kolay değildir. özellikler - renk bilgisi: altın. - malzeme bilgisi: kumaş. - boyut bilgileri: yaklaşık 28x12/

₺132.87 ₺65.20

Atmak yastık kılıfı güzel çekyat dekorasyon yastık minder örtüsü yıkanabilir kare yastık kılıfı özellikler: gizli fermuar tasarımı ile yastığı bu yastık kılıfına doldurmanız ve kirlendiğinde yastık kılıfını çıkarmanız çok kolaydır. bu yastık kılıfı, çeşitli ev dekorasyon

₺84.45 ₺36.22