Hoş geldiniz Tri-circle.com.tr Mağaza!

Sesli Kitap Okuma Müzik İnteraktif Sesli Kitap Ev Seyahat için Çocuklar için Çocuk

0
( 0 Müşteri yorumları )
₺748.99 ₺427.01

Mevcut Seçenekler
Miktar

Sesli Kitap Okuma Müzik İnteraktif Sesli Kitap Ev Seyahat için Çocuklar için Çocuk

Özellik: 1. Mükemmel Öğrenme Kitabı: Eğlenceli sesler, tanıdık şarkılar ve eğlenceli melodilerle çocuğunuzun gelişimine, merakına ve yaratıcılığına ilham verir; Bu eğitici oyuncak öğrenmeyi ve gelişmeyi teşvik eder.

2. Okuma ve Öğrenme: ingilizce ve fransızca iki dilli geçiş, çocuklar kelimeleri veya cümleleri okumak için e-kitabı takip edebilir.Öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek için birden fazla öğrenme modu içerir.

3. Çizgi Film Deseni: Parlak renkli çizgi film hayvanları ve meyve deseni, çocukların dikkatini çeker, tanıması ve öğrenmesi kolay, eğlenceli ve kullanımı pratiktir.

4. Yetenek Eğitimi: Doğum günü partilerinde ve aile toplantılarında çocuklar için mükemmel bir hediye, beğenecekler.Çocukların konuşma ve hafıza becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

5. Seyahat E-Kitabı: Hafif ve küçük boyutlu, saklaması ve taşıması kolay, sırt çantasına veya valize koyması kolay, ev ve seyahat kullanımı için mükemmel.

Belirleme:

Öğe Türü: Sesli Kitap

Malzeme: ABS

Pil Tipi: 3 x AA Pil (Dahil Değildir)

Uygulanabilir Yaş: 3 yaşında +

Ürün Boyutu:

Kapalı: Yaklaşık. 25x23. 5 cm / 9. 8x9. 3 yılında

Açık: Yaklaşık. 41. 2x25 cm / 16. 2x9. 8 yılında

Paket Listesi:

1 x Sesli Kitap

1 x Kalem (Rastgele Renk)

Not: Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

Geri bildirim hakkında

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir Endişelerinizi tatmin edici bir şekilde çözebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir!

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

Nakliye hakkında

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Teslimat süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer süre içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Biz satıcı ithalat vergisi sorumlu değildir, alıcı bunun için sorumludur.Bunun neden olduğu herhangi bir anlaşmazlık mantıksızdır.

9. BR alıcı lütfen cpf veya cnpj'yi sağlayın, daha hızlı almanız sizin için daha iyi olacaktır.teşekkürler

İade ve geri ödeme

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.Hayır yok !

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM Tri-circle.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Kaynak Anakara Çin
Yaş Öner Doğum

SKU: t23089

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

İlgili ürünler

Mermi noktaları: 1. stresi azaltın: bu bulut oyuncağı kaygı, sinirlilik ve obsesif kompulsif bozukluğu hafifletmeye ve daha iyi sakinleşmeye yardımcı olabilir.duyusal kabarcık silikon sıkılmış sevimli oyuncaklar, otizm, çocuklar ve yetişkinler için uygun, sıkılmış ve sinirli hissettiğinizde mükemmel

₺207.22 ₺103.70

Bu güzel bir kart ve herhangi bir oyuncu/koleksiyoncunun sahip olması için harika bir seçenek

₺145.26 ₺101.61

Kapıya teslim bir set (3x1x0.1m+0.6x1x0.1m+0.6x1x0. 2m + pompa) jimnastik hava mat şişme hava parça ev kullanımı i̇çin jimnastik eğitimi ürün açıklaması boyutu :3x1x0.1 m+ 2 adet 0.6x1x0.1 m+0.6x1x0.2 m+pompa malzeme : 0.9 mm dwf malzeme renk :resim olarak aynı veya özelleştirmek sınıf :ticari fedai kale

₺12 225.19 ₺10 391.51

Oyun evi oyuncak gerçekçi mutfak taşınabilir mini gıdalar hamburger sırt çantası yaratıcı çocuklar hediye erken eğitim oyuncak mini gıda dropship ootdty'nin sohbeti özellikleri: marka yeni ve yüksek kaliteli annenin ellerini serbest bırakın, çocuklar bir gün kendi başlarına oynayabilirler. omuz

₺260.97 ₺198.26

Tanım: 100 % marka yeni yüksek kalite uygun için: bisiklet sopa, laptop, telefon, kaykay, çanta, bagaj, buzdolabı, araba, duvar, kalem kutusu vb. renk: resimde gösterildiği gibi malzeme: vinil (pvc) güneş koruma ve su geçirmez!hiç kaybolmadı! neredeyse hiç yapıştırıcı kalmaksızın

₺54.90 ₺30.12

Tanım: abs plastik asya tapir / babyrousa nesli tükenmekte olan hayvanlar modeli modeli inanılmaz detay, gerçekçi, eğitici ve eğlenceli bir şekilde işlenir, bu heykelcik koleksiyoncular, öğretmenler ve çocuklar da dahil olmak üzere bir dizi ilgi alanı için uygundur. belirleme: adı: vahşi hayvanlar

₺61.96 ₺43.46

Tanım: 1. malzeme: ahşap 2. durum: 100 % yeni 3. yükseklik: 21 cm; alt genişlik: 9 cm fotoğraflar:

₺244.58 ₺237.34

Kart oyunu japon edition dtcg p-011 v-dramon ve p-012 taichi yagami oyun kartları vjump digimon toplama

₺372.11 ₺301.39

Detaylı resimler için lütfen müşteri hizmetlerine başvurun ürün açıklaması: malzeme: çevre dostu yüksek kaliteli abs plastik.paket: orijinal kutu yok, hasar görmemesini sağlamak için kabarcık film ambalajı kullanın.resim net değilse veya herhangi bir sorun varsa, lütfen bana ulaşın.tarifeler hakkında:

₺196.16 ₺156.89

Mermi noktaları: 1、eğlenceli blok tasarımı - öğrenme takvimi, bebeğin zaman yönetimi için küçük bir yardımcı olan sevimli ve ilginç bir blok tasarımıdır.zaman ve sayı eğitimi yapın fun.it çocukların saat çiftlerine olan ilgisini artırabilir ve bilişlerini derinleştirebilir. 2、kaliteli malzeme-çocuklar

₺805.80 ₺306.15

Özellikler: mükemmel işçilik ile gerçek gibi tasarım. 1/12 minyatür dollhouse veya dollhouse koleksiyonu için geçerlidir. bebekler için zarif koleksiyon, herhangi bir geleneksel bebek evine mükemmel bir ek, oyuncak eviniz için yaşam atmosferi eklemek için harika. daha gerçekçi detay yaşam sahnesi

₺44.99 ₺31.45

5 adet / 10 adet blokları splitter 4 renk karışık, tuğla ayırıcı sökme aracı çocuk yapı taşları temel plastik kiti oyuncaklar adı: blokları splitter boyut: 7.5*1.5*1.5 cm malzeme: plastik renk: 4 renk karışık yaş aralığı: >3 yaşında paket: 5 adet/ 10 adet(rastgele gemi) nakliye: 1.biz

₺133.82 ₺82.92

Malzeme: çevre dostu malzeme. durum: 100 % yeni tuğla numarası :3140 adet paket: orijinal kutu yok, karton kutuda yeni (kağıt kılavuzu ve bloklar birlikte gönderilecektir ) servis: ücretsiz yedek parçalar (eksik parçalar varsa, kılavuzda eksik parçaları daire içine alın, yeniden göndermek için

₺3 409.25 ₺1 704.63